Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Funderingsherstel in Moerdijk

Indien u over een slechte fundering beschikt, kunt u voor funderingsherstel bij Gebr. van Meer B.V. uit Zevenbergen, gelegen in de gemeente Moerdijk, terecht. Door verzakking in woningen en bedrijfspanden ontstaan funderingsproblemen. Enkele gevolgen hiervan zijn dat gebouwen hierdoor steeds schever komen te staan of dat er scheuren in de muren ontstaan. Een klein scheurtje is nog niet direct een ramp, maar u moet hier wel tijdig bij zijn als u wilt dat funderingsherstel nog mogelijk is.

Dankzij funderingsherstel is uw pand weer als nieuw

Wanneer een pand wegzakt of scheurtjes vertoont, is funderingsherstel vaak de juiste oplossing. Mocht u echter aan de late kant zijn met het melden van de problemen, kan het zomaar zijn dat er een hoop reparatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Dit loopt dan ook flink op in de kosten. Met het verbeteren van een fundering ontzorgen wij u en geven wij uw gebouw meer zekerheid. Bovendien gaan wij erg zorgvuldig met de bestaande fundering om. Zo proberen wij de ondergrondse infrastructuur zoveel mogelijk te omzeilen. Op die manier ondervindt u niet al te veel hinder van onze werkzaamheden. Wij helpen u ook met het aanleggen of repareren van wegfundering.

Vraag ons om meer informatie

Een enkele keer kan funderingsherstel uitgevoerd worden door ondersabeling. Bij deze methode wordt stelruimte tussen bijvoorbeeld prefabwanden en de vloer opgevuld met krimpvrije mortel. Hiermee wordt een volledige ondersteuning geboden. Ondersabeling is slechts één van de vele diensten die wij vervullen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden met betrekking tot funderingsherstel? Bel dan naar 06 36 195 929 of stuur een e-mail naar info@vanmeerbv.nl.