Wij zijn uw partner voor civiele werkzaamheden in Moerdijk, Noord-Brabant

Civiele werkzaamheden kunnen het gemakkelijkst omschreven als alle Civiele werkzaamheden die gericht zijn op het ontwerp, aanleg en het onderhoud van openbare werken die vast zitten in de grond en ten doel hebben de mobiliteit en bereikbaarheid van de bevolking en bedrijven te bevorderen.

Bovenstaande omschrijving is een definitie, doch zijn er veel onderdelen in civiele techniek die door Gebr. van Meer b.v. dagelijks worden toegepast is. Civiele techniek is zeer belangrijk omdat mobiliteit en bereikbaarheid een steeds belangrijker plaats innemen in de maatschappij. Bedrijven en burgers moeten goed bereikbaar zijn.

Hiervoor is een uitgebreid, goed onderhouden wegennet nodig. Dit vormt een belangrijk deel van civiele techniek. Daarnaast vallen ook alle objecten die verbonden zijn aan wegen onder civiele techniek. Hierbij kan gedacht worden aan bruggen, viaducten en bijvoorbeeld het aanleggen van riolering .Voor al deze onderdelen kunnen wij het aanleggen, inspecteren en onderhouden verzorgen.

Voorbeelden hiervan die Gebr. van Meer b.v. verzorgen voor diverse opdrachtgevers zijn : Het inspecteren en beoordelen van vloeistofdichte vloeren , het vervangen van brandwaterhydranten en het plaatsen van vangrails onderdelen in de ondergrond Voor het veilig schade vrij graven maken wij gebruik van onze zuigmachine aan een mobiele kraan . Daarnaast kan voor grotere oppervlakten en meerdere kuubs ontgraven gekozen worden voor een zand zuigwagen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op Bij Gebroeders Van Meer kunt u kortom diverse kanten op met betrekking tot het aanbrengen van een grond- en bovenlaag. Wij zijn de meest flexibele organisatie op het gebied van wegenbouw en bestrating in de omgeving van Moerdijk, Noord-Brabant.

Neem contact op via 06 36 195 929 of info@vanmeerbv.nl.

De experts in wegenbouw in Moerdijk en de omgeving van Noord-Brabant, dat zijn wij!