Gebroeders van Meer

Gebroeders van Meer B.V. is opgericht in 1975. De drie broers hadden het ambachtelijk bestraten geleerd van hun vader en besloten met z’n drieën Gebr. Van Meer B.V. op te richten. Na vele wegen en pleinen te hebben voorzien van riolering en bestratingen werd de vakkennis overgedragen naar Stan en Robbie van Meer, graag willen wij deze opgedane ervaring en kennis voortzetten in de moderne bestrating branche.

Omdat onze werkzaamheden op veel verschillende terreinen hebben plaatsgevonden, beschikken wij over een brede kennis van de wegenbouw. Klantgericht, innovatief en korte lijnen binnen onze organisatie zijn dan ook onze kwaliteiten. Wij kunnen vanaf het ontwerp tot aan de oplevering van uw project onze diensten aanbieden, wat voor U als voordeel heeft dat U niet met meerdere partijen te maken heeft bij de uitvoering van uw project.

Veiligheid is bij de uitvoering van projecten een essentieel onderdeel, vandaar dat wij als bedrijf VCA gecertificeerd zijn en dat al onze medewerkers in het bezit zijn van een VCA diploma. Onze opdrachtgevers en onze werkzaamheden zijn erg divers, wij kunnen U een scherpe offerte aanbieden voor alle wegenbouwkundige- en alle grondwerkzaamheden voor zowel gemeenten, (chemische) industriebedrijven, (wegenbouw) bedrijven en particulieren.

Social betrokken:

Veiligheid certificaat:

Lid van branchevereniging: