Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wegfundering in Moerdijk

Het bouwen van een wegennetwerk begint bij een goede, stevige wegfundering door Gebr. van Meer B.V. uit Zevenbergen, werkzaam in regio Moerdijk. Deze fundering is echt een onmisbaar onderdeel van de weg. Door allereerst de ondergrond goed te preparen, is er een sterke basis. Er moet echter ook rekening gehouden worden met de belasting van de fundering. De levensduur van een weg in Moerdijk hangt grotendeels af van het ontwerp, de materialen en de kwaliteit van de wegfundering.

De aanleg van een wegfundering

Het aanleggen van een wegfundering vindt pas plaats nadat er eerst een uitvoerig grondwerk wordt uitgevoerd. Wanneer de ondergrond helemaal vlak is gemaakt, wordt er overgegaan op het aanbrengen van een fundering. Een goede fundering bestaat vaak uit meerdere lagen. Het aanleggen ervan heeft daarom wat tijd nodig, maar tijd is dan ook zeer belangrijk bij de wegenbouw. Veiligheid is namelijk cruciaal bij dit type projecten. Heeft u al wegfundering in uw netwerk liggen, maar voldoet deze niet? Dan komt u bij ons ook terecht voor funderingsherstel van uw weg. Op die manier verlengt u de levensduur van uw weg voor een langere periode.

Vraag naar alle mogelijkheden

Gebr. Van Meer B.V. is een ervaren specialist in de wegenbouw. U bekijkt enkele afgeronde projecten van op onze website. Zoekt u een geschikte kandidaat om uw wegfundering aan te leggen? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 36 195 929. Het is ook mogelijk een e-mail te sturen naar info@vanmeerbv.nl.