Wegenbouw in Moerdijk

Bij de wegenbouw in de regio Moerdijk, in Noord-Brabant, speelt Gebr. van Meer B.V. uit Zevenbergen een belangrijke rol. Het aanleggen van wegen in de omgeving van Rotterdam komt ten goede aan de infrastructuur van ons land. De wegenbouw die wij verzorgen in en rondom Botlek is van de allerbeste kwaliteit, zodat de infra in regio Rotterdam nog vele jaren mee kan. Grond- en wegenbouwwerkzaamheden zijn onze passie. Uw projecten voor wegenbouw in de infra zijn bij ons in goede handen.

Wij zijn uw partner voor alles rondom infra en wegenbouw

Wegenbouw is onze specialiteit. Ons grond- en wegenbouwbedrijf beschikt over ervaring in bouwprojecten betreffende het onderhouden en aanleggen van wegen in de omgeving van Moerdijk en Rotterdam. Hierbij wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen, die afkomstig zijn van de allerbeste leveranciers. Door een jarenlange samenwerking nemen wij de materialen af tegen een betaalbare prijs. Zo kunnen wij tegen een gunstig tarief wegen aanleggen in onze omgeving. Doordat wij totaalpakketten aanbieden voor infra, van de fundering tot de complete bestrating, heeft u aan één partner genoeg voor de wegenbouw. Met deze klantvriendelijke service nemen wij u een hoop werk uit handen.

Wegen aanleggen in onze omgeving is een zorgvuldige taak

Het aanleggen van wegen door middel van asfalteren is een taak die met veel precisie wordt volbracht. Het belangrijkste is dat alles helemaal vlak moet zijn. Hiervoor dient allereerst het nodige grondwerk uitgevoerd te worden. Wanneer dit helemaal op orde is, komen de stenen en tegels op de bovenlaag. Afwijkingen worden het makkelijkst opgevuld met het gebruik van voegen. Daarna vegen wij het overgebleven zand nog in de voegen. Wanneer daadwerkelijk alle kieren zijn opgevuld, is de klus geklaard. Het aanleggen van wegen doen wij al jarenlang in de omgeving van ons bedrijf; wij pakken wegenbouw en alle andere taken omtrent infra dan ook zorgvuldig aan.

Maak een afspraak

Bij Gebr. van Meer B.V. uit de omgeving van Rotterdam kunt u kortom diverse kanten op met betrekking tot het aanleggen van wegen. Wij zijn de meest flexibele organisatie op het gebied van infra en wegenbouw in de omgeving van Moerdijk en Botlek. Maak direct contact met ons op via 06 36 195 929 of info@vanmeerbv.nl als u meer wilt weten. De experts in wegenbouw in Noord-Brabant, dat zijn wij!