Home 5 Ondergrondse infrastructuur

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ondergrondse infrastructuur in Moerdijk

Er bevindt zich een ondergrondse infrastructuur aan kabels en leidingen, diep in de grond van Moerdijk onder de wegen en gebouwen. Hierdoor lopen diverse vloeistoffen, gassen en elektrische signalen. Het geheel van de infrastructuur moet zorgvuldig worden aangelegd en ook bij het onderhoud ervan is voorzichtigheid geboden. Schakel daarom de hulp in van Gebr. van Meer B.V. uit Zevenbergen in.

Een ondergrondse infrastructuur aanleggen of onderhouden

De ondergrondse infrastructuur bestaat uit een zeer complex netwerk aan kabels en leidingen in de grond. Als u een project hebt waarbij u nog het nodige grondwerk moet verrichten, is het raadzaam om dit door een specialist te laten doen. Op die manier bent u er zeker van dat het aanleggen, verleggen, vervangen van kabels en leidingen in de grond op de juiste wijze verloopt. Wij zijn precies de specialisten waar u naar op zoek bent. Als betrouwbaar wegenbouwbedrijf weten we hoe we uw ondergrondse infrastructuur moeten aanleggen of onderhouden. In het kader van uw bouwproject gaan wij graag met u in gesprek over de kabels en leidingen in de grond. Zo weet u precies hoe het netwerk dient te lopen en in hoeverre dit overeenkomt met uw plannen.

Neem contact met ons op bij interesse in onze diensten

De medewerkers van Gebr. van Meer B.V. denken graag met u mee over hoe uw ondergrondse infrastructuur eruit moet komen te zien. Onze vakmensen hebben ervaring met diverse projecten en het hierbij horende grondwerk. Wilt u grondwerkzaamheden uitvoeren, maar ondervindt u te veel hinder van de kabels en leidingen in de grond? Dan is zandzuigen de oplossing. Hiermee voorkomt u beschadiging van de ondergrondse infrastructuur. Heeft u interesse in onze diensten? Kom dan met ons in contact via 06 36 195 929 of stuur een e-mail naar info@vanmeerbv.nl.