Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ondersabeling in Moerdijk

Ondersabeling is een van de diensten die Gebr. van Meer B.V. in Zevenbergen, gelegen in de omgeving van Moerdijk, graag voor u uitvoert. Tijdens deze werkzaamheden vullen wij de ruimte op tussen constructieonderdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voetplaat van een stalen kolom en de betonconstructie. Bij ondersabeling wordt gebruik gemaakt van krimpvrije mortel voor een volledige ondersteuning van de voetplaat. Ondersabelen wordt ook wel onderkouwen genoemd.

Zorg voor stabiliteit dankzij ondersabeling

Een belangrijk voordeel van ondersabeling door ons bedrijf is onder andere dat de voetplaat in hoogte versteld kan worden. Daarnaast biedt de opvulling een volledige ondersteuning van de kolom. Hierbij dient wel te worden aangemerkt dat de ruimte tussen de constructie en de ondergrond compleet moet worden gevuld. Ook moet er absoluut gebruikgemaakt worden van krimpvrije mortel. De meeste constructies waar ondersabeling wordt gebruikt, verliezen enorm aan stabiliteit als het opvulmateriaal krimpt. Ondersabeling wordt vaak uitgevoerd bij prefabelementen en is eigenlijk ook een vorm van funderingsherstel. Mogelijkheden op het gebied van ondersabeling liggen er onder meer bij staalconstructies, voetpalen, betonnen elementen en zware machines.

Schakel ons in voor de juiste ondersteuning

Ondersabeling vraagt om specialistische kennis van experts en het juiste materiaal. Wij bieden u de helpende hand! Gebr. van Meer B.V. is gespecialiseerd in het grondwerk dat bij de bouw komt kijken. Als u ons inschakelt, regelen wij de materialen en het volledige proces. Mocht u meer over ons willen weten, kunt u een blik werpen op onze voorgaande projecten. Wij voeren de opdracht graag voor u uit. Bij vragen kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 06 36 195 929 of e-mailadres info@vanmeerbv.nl.