Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Zandzuigen in Moerdijk

Met zandzuigen kunt u zand verwijderen op moeilijk begaanbare plekken in Moerdijk. Het voordeel ten opzichte van graven is dat hiermee voorkomen kan worden dat u per ongeluk een kabel of leiding raakt. Dankzij onze zandzuigers slagen de medewerkers van Gebr. van Meer B.V in Zevenbergen erin om op een snelle en veilige wijze het overbodige zand weg te halen. Op deze manier omzeilt u eenvoudig de kwetsbare plekken.

Zandzuigen door ons bedrijf is een veilige vorm van graafwerk

Vooral bij het uitvoeren van graafwerkzaamheden op lastig te bereiken plekken is zandzuigen een ideale oplossing. Een kruipruimte is een voorbeeld van zo’n moeilijk begaanbare locatie. Met onze lange, krachtige slangen is het mogelijk om het zand op snelle wijze te verwijderen. De zandzuiger beschikt over een krachtige motor en lange slangen, zodat u grote afstanden overbrugt. Zandzuigen is een eenvoudig alternatief voor het werken met graafmachines op kwetsbare plekken. U ontwijkt leidingen en bekabeling, zodat de ondergrondse infrastructuur intact blijft.

Informeer naar de mogelijkheden

Zandzuigen is een van de veiligste methodes die binnen grondwerk worden ingezet. Ook werken de zuigers snel en effectief; alles wordt opgezogen, tot de laatste zandkorrel. Als u op zoek bent naar een oplossing voor uw pand, bijvoorbeeld omdat u uw fundering wilt herstellen, informeert u naar onze diensten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 36 195 929 of u stuurt een e-mail naar info@vanmeerbv.nl. Bekijk ook onze eerdere projecten op het gebied van grond- en wegenbouwwerkzaamheden voor meer informatie!