Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Vloeistofdichte vloeren in Moerdijk

Vloeistofkerende of vloeistofdichte vloeren zijn in sommige bedrijfspanden in Moerdijk noodzakelijk. Met dit type vloeren wordt het lekken van stoffen probleemloos opgevangen. Op deze manier voorkomt men dat de bodem verontreinigd raakt. De medewerkers van Gebr. van Meer uit Zevenbergen helpen u graag aan een mooie vloeistofkerende vloer voor uw organisatie.

Wat zijn de verschillen tussen vloeistofkerende en vloeistofdichte vloeren voor uw pand?

Het verschil tussen vloeistofkerende en vloeistofdichte vloeren in een pand is dat een vloeistofkerende vloer de vloeistoffen tijdelijk opvangt en tegenhoudt. Een vloeistofdichte vloer vangt de vloeistoffen gedurende een langere tijd op. Een vloeistofkerende vloer dient bovendien een aaneengesloten geheel te zijn. Verder moet er op de werkvloer incidentenmanagement worden toegepast. Dat wil zeggen dat er maatregelen zijn getroffen om de lekkages zoveel mogelijk te beperken. Een voorbeeld van deze maatregelen is het geven van duidelijke werkinstructies aan het personeel waarin verteld wordt hoe er gehandeld moet worden in geval van lekkages. Ook dienen vloeistoffen snel te worden opgeruimd in bijvoorbeeld lekbakken.

De veiligheid van vloeistofdichte vloeren

Vloeistofdichte vloeren worden door ons grond- en wegenbouwbedrijf vaak gerealiseerd aan de hand van vloeistofdichte coatings of betonconstructies. Dit type vloeren moet compleet vrij zijn van scheuren en alle aansluitingen of doorvoeren moeten worden afgekit. De bovengrondse en ondergrondse infrastructuur mogen geen doorgang creëren in de vloer. In het kader van de veiligheid moet dit type vloeren minimaal één keer in de zes jaar worden gekeurd door een inspecteur.

Laat u adviseren door onze experts

De aanleg van een vloeistofkerende of vloeistofdichte vloer laat u het liefste doen door een expert van een partij die kennis heeft van vloeren en het grondwerk dat hieraan voorafgaat. Wij zijn degene die u zoekt! Onze medewerkers adviseren u graag over welk type vloer u moet hebben. Hierna gaan wij aan de slag om de perfecte vloeistofkerende vloer voor u te creëren. Wij nemen al uw zorgen uit handen en garanderen u een veilige werkplaats. Laat u nu adviseren via 06 36 195 929 of info@vanmeerbv.nl!