Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Bestrating in Moerdijk

Bestrating aanleggen en wegen bouwen in de omgeving van Rotterdam en Moerdijk is de specialiteit van Gebr. Van Meer uit Moerdijk uit Zevenbergen, Noord-Brabant. Wij beschikken over veel ervaring in bouwprojecten betreffende wegenbouw en asfalteren. Wij bieden u als afnemer totaalpakketten aan, waardoor u aan slechts één partij voldoende heeft voor het aanleggen van de gehele bestrating en alles wat bij het bestraten komt kijken. Dat is wel zo makkelijk. Daarnaast nemen wij u een hoop werk uit handen en is er sprake van duidelijke communicatie.

Wij zorgen voor goede bestrating in Moerdijk en daarbuiten

Een bestrating aanleggen is een zorgvuldige taak. Het bestraten moet met veel precisie worden uitgevoerd. Het belangrijkste is dat de ondergrond helemaal vlak moet zijn. Hiervoor dient allereerst het nodige grondwerk uitgevoerd te worden. Onze grondwerkers zorgen er onder andere voor dat er een goede wegfundering ligt alvorens er begonnen wordt met bestraten. Wanneer dit helemaal op orde is, start het aanleggen van de bestrating met stenen en tegels op de bovenlaag. Afwijkingen worden het makkelijkst opgevuld met het gebruik van voegen. Daarna vegen wij het overgebleven zand nog in de voegen. Wanneer daadwerkelijk alle kieren zijn opgevuld, is het bestraten geklaard. Het aanleggen van bestrating doen wij al jarenlang en wij pakken dit dan ook zorgvuldig aan.

Benader ons voor echt vakmanschap

De vakmensen van Gebr. Van Meer B.V. gaan geen uitdaging uit de weg, ook niet wanneer het aankomt op een moeilijke klus in het aanleggen van bestrating. Vakkundig bestraten is namelijk één van onze kernwerkzaamheden. Omdat onze klantenkring alsmaar groeit, zijn wij ook met regelmaat op zoek naar een stratenmaker die met dezelfde passie en enthousiasme het werk verricht als ons huidige team. Wilt u meer weten over onze projecten, ons inschakelen voor het aanleggen van bestrating of kent u de ideale stratenmaker voor ons team? Schroom dan niet ons te benaderen via 06 36 195 929 of info@vanmeerbv.nl.